För en bra synlighet på Google i Halmstad

Webbyrå Halmstad

Begär offert

Läs mer

Webbyrå i Halmstad

Som webbyrå erbjuder vi våra tjänster även i Halmstad. Exempel på det vi erbjuder är produktion av hemsida, webbhotell, webbdesign, webbutveckling, SEO, sociala medier och så vidare.

När ett företag har sin hemsida färdig gäller det också att den syns på webben – där kan vi vara behjälpliga. Som webbyrå i hela landet har vi en stor erfarenhet av SEO och hur det går att få en bra synlighet där Google är kanal nummer ett. Alla vet dock kanske inte att Google har olika kanaler där synlighet kan uppnås. Dessa kanaler är Google Ads betalannonser, Google Business och organiskt sök.

Google Ads förekommer längst upp på första sidan, under det kommer Google Business och ytterligare längre ner kommer organiskt sök med positionerna 1-10 på första sidan. Allra lägst ner förekommer ofta fler annonsplatser för betalannonserna.

Som webbyrå i Halmstad har vi arbetat mycket med det här!

Om en synlighet önskas omgående är betalannonser något som snabbt går att sätta upp. Dock är det bra att även arbeta med Google Business och organiskt sök – för en bredare synlighet.

När vi arbetar med det organiska brukar vi oftast skapa en undersida eller landningssida för varje sökfras. Därefter avvaktar vi lite och ser vilken position som uppnås innan vi beslutar om ytterligare insatser för att få upp positionerna. Målet är alltid att få upp positionerna för olika sökfraser så högt upp som möjligt på Googles första sida.

Google Business är den tredje kanalen som är ett mycket bra komplement för den lokala marknaden. Denna är då som en företagspresentation eller en företagsprofil där det går att lägga ut inlägg. Det går även att använda profilen till att samla in kundomdömen för att stärka varumärket.

När vi som webbyrå, exempelvis i Halmstad, arbetar med olika företag har vi lite olika upplägg men målet är alltid detsamma – en bra synlighet på Google. Vi kan då arbeta löpande med ett visst antal timmar per månad. Vi kan även lägga upp ett längre avtal som löper under 12-24 månader där vi får betalt efter uppnått resultat. Vi kan även göra enstaka insatser då och då.

Grunden för all synlighet är att det finns en hemsida som håller måttet så att en besökare väljer att stanna kvar. Detta är speciellt viktigt vid Google Ads betalannonser men är även viktigt för de andra kanalerna.

Om intresse finns gör vi gärna en gratis analys av er hemsida och er synlighet på webben. Det finns dock inget krav på att vi måste anlitas men vi har som krav att vi får möjlighet att gå igenom analysen och redovisa det vi kommit fram till.

Som webbyrå och fullservicebyrå hjälper vi ert företag i Halmstad oavsett vad som önskas.

Välkommen till Webbpoolen
Webbyrå Halmstad

Gratis analys

Vi erbjuder en nulägesanalys utan kostnad