En webbyrå som kan WordPress

Webbyrå WordPress

Begär offert

Läs mer

Webbyrå WordPress

Som etablerad webbyrå arbetar vi mycket med WordPress som är det CMS som de allra flesta önskar då det är lätt för en användare att redigera texter och även relativt lätt att byta bilder samt lägga till undersidor. Dock krävs det att den intresserade arbetar med hemsidan annars är det lätt att glömma hur olika funktioner fungerar. Önskas en hemsida med ett annat CMS så löser vi det, så klart.

Vi använder oss av egna utvecklade teman när vi bygger en hemsida i WordPress. Detta ger oss optimal säkerhet samtidigt som önskad design och layout kan tas fram. Visst finns det färdiga teman att ladda ner ute på webben vilket gör att du kan välja mellan en mängd olika designer eller layouter. Dock finns riken att det förekommer en massa skräpkod som gör att din hemsida laddas långsamt vilket är en nackdel i ett SEO-hänseende då Google gillar hemsidor som laddas snabbt – en rankingfaktor bland många.

Det finns även en massa olika plugins ute på webben som kan laddas ner och installeras för olika funktioner men det gäller då att ha kunskap om säkerhet så att inte något plugin öppnar upp säkerhetshål vilket kan leda till problem. Samtidigt kan det bli så att hemsidan blir trögare att ladda om det inte finns kunskap när ett plugin installeras på en hemsida. Vårt främsta fokus är att ta fram en hemsida som är snabb och väl optimerad.

Väldigt många webbyråer kan WordPress vilket betyder att du kan byta till en annan webbyrå om du inte skulle vara nöjd med deras insats.

Det finns idag alternativa sätt för att ta fram en hemsida då det finns sidbyggare/pagebuilders vilket ibland kan vara bra men om det finns en önskan om att få bra synlighet på Google med svåra sökfraser kan det vara en genväg som straffar sig.

Välkommen att kontakta oss om du önskar en webbsida i WordPress eller om du vill vidareutveckla din nuvarande. Resultatet kommer att bli en hemsida som är väl anpassad för Google Ads betalannonser, Google organiskt sök samt andra kanaler för synlighet ute på webben. Läs gärna mer om WordPress här på vår hemsida.

Webbpoolen – en webbyrå som kan WordPress

Gratis analys

Vi erbjuder en nulägesanalys utan kostnad